joi, 11 martie 2010

Primaria Comunei Sarulesti incearca sa rezolve problema infractionalitatii.



Primaria Comunei Sarulesti incearca sa rezolve problema infractionalitatii!
Prefectura, Parchetul, Jandarmeria, Primaria, Politia si cetatenii cauta impreuna solutii....

Primaria Comunei Sarulesti a organizat o intalnire dezbatere publica, pe tema ”Prevenirea si combaterea infractionalitatii in comuna Sarulesti”. La intalnire au fost invitati si participat reprezentantii Prefecturii Jud. Calarasi, ai Parchetului de pe langa Judecatoria Lehliu-Gara, ai Agentiei Teritoriale pentru Ordine Publica, ap Politiei Judetene, ai Jandarmeriei, si Politiei Orasului Fundulea, Politiei TF Lehliu-Gara si ai Postului de Politie Sarulesti impreuna cu numerosi cetateni ai comunei. Au fost deasemenea prezente si cadre didactice.
Cu aceasta ocazie s-au reunit pentru prima oara in jurul aceleiasi mese reprezentanti ai cetatenilor care au avut de suferit ca urmare a infractionalitatii existente pe plan local si reprezentantii institutiilor abilitate sa previna si sa combata infractionalitatea.
Primaria a impreuna cu invitatii au facut un apel catre cetatenii comunitatii sa dea dovada de solidaritate si sa nu inchida ochii la ceea ce se intampla in jurul lor, sfatuindu-i sa ia atitudine si sa-si mentina plangerile facute impotriva infractorilor. In acest sens Primaria este pregatita sa-i sustina si sa le ofere consultanta si consiliere de la caz la caz.

D.V
recl.sarulesti@gmail.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu