vineri, 12 martie 2010

PAPI School Drive, campanie RECL Sarulesti

                                                    P@PI SCHOOL DRIVE

   




  Dupa cum probabil stiti proba teoretica a examenului auto se sustine pe calculator, fapt ce a starnit numeroase controverse in judetul nostru dat fiind faptul ca lumea se sperie de pc, nestiind sa-l foloseasca, exact aceasi problema o intampina si cetatenii Comunei Sarulesti.
Teama de calculator ii sperie atat de tare incat multi adolescenti si nu numai, evita sa se mai inscrie la scolile de soferi .

       In realitate sistemul este mult mai simplu, deoarece PC-ul din sala de examinare este foarte simplu de utilizat , acesta neavand tastatura si mouse.



Calculatorul din salile de examinare sunt compuse dintr-un monitor tip TOUCH SCREEN foto1. (Ecran tactil) , si un cititor de coduri de bare situat in partea inferioara a monitorului                        (foto2)

         Acum daca ati citit randurile de mai sus si v-a mai disparut din teama pentru ”fiorosul calculator”, tin sa va anunt ca nu este suficient sa te familiarizezi cu el , ci trebuie sa si stapanesti suficient de bine notiunile de legislatie rutiera.
In acest sens PAPI Sarulesti a initiat inca din anul 2009 campania ”PAPI School Drive” , care consta in furnizarea notiunilor de legislatie rutiera si simularea examenului teoretic auto, online.
        Astfel oricine doreste sa faca simularea examenului pentru dobandirea permisului auto, o poate face lejer in Punctul de Acces Public la Informatie Sandulita, Comuna Sarulesti.

Programul de simulare a examenului auto contine intrebarile din legislatie prezente in testul real si sunt furnizate prin serviciul ”teste online” a Directiei Regim Permise de Conducere si inmatriculare a Vehiculelor. 

Astfel daca vrei sa-ti testezi cunostintele la PAPI vei gasi o sala echipata, ambient placut si personal gata sa-ti ofere ajutorul si suportul necesar.

Va asteptam!
0242 646 333
Luni-Joi H 8:00 - 16:00
recl.sarulesti@gmail.com
Sat Sandulita
Com Sarulesti
Jud Calarasi

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu